RJ 100.3 FM qëndron si stacioni më i suksesshëm radio playlist i rregullt i të cilit nuk është përcaktuar nga zhanër, por me zë, vijues “i Madhi dhe më të fundit” Mënyra e kategorizimit këngë. Përzierja klasike me hitet e fundit, dhe artistë që vijnë, RJ100.3 FM transmeton në mbarë vendin në 10 stacione, me 9 në qytetet kryesore.
Faqja zyrtare e RJ 100.3 FM është www.rjplanet.com
RJ 100.3 FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Philippines : RJ 100.3 FM ]