top logo

DZRB Radyo ng Bayan transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Transmetuesit DZRB Radyo Këngë Bayan besojmë në ofrimin e ndryshme si Lajme, Diskutim, Politikë, Sportiv.

DZRB Radyo ng Bayan adresa faqen zyrtare është www.pbs.gov.ph

FM Radyo Këngë Bayan
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Philippines : FM Radyo Këngë Bayan ]