DZGB Legazpi telecasts an assorted scope of locally and broadly created programs, të dy muzikë dhe fjalë biseduar, në hej fi stereo. DZGB Legazpi telecasters put stock in giving genuine music mixed bag, so audience members can appreciate an unfathomable index of known and obscure tracks.

DZGB Legazpi official website address is www.dzgblegazpi.tk

DZGB Legazpi
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Philippines : DZGB Legazpi ]