CoolFm Hits 901 transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. CoolFm Hits 901 transmetuesit besojnë në ofruar shumëllojshmëri muzikë Reale, so listeners can enjoy a vast catalogue of known and unknown Soul and R&B, Më 40 / Pop Muzikë.

CoolFm Hits 901 Adresa e internetit është coolfmhits.blogspot.com

CoolFm Hits 901
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Philippines : CoolFm Hits 901 ]