Valle Prog in an internet based online radio station broadcasting from Peru. Originally it is a Indie, New Wave and Rock music radio channel plays around the clock 24 orë live online. Valle Prog also operates various musical programs constantly for the people of all ages. Përveç të gjitha këto programe, forca e tij është e dëgjuesit’ Pjesëmarrja dhe reagimet nëpër internet.
Valle Prog
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Peru : Valle Prog ]