Sonica Fm është radio stacion në shënjestër për Rock dhe të dashuruar Latinisht Muzikë. Orët radio provides24 të muzikës së bashku me lajme lokale, Lajm i rëndësishëm ndërkombëtar, lajm mbi motit, kulturës dhe çështjeve të tjera muzikore të lidhura. Sonica Fm ka një koleksion të madh të muzikës latine dhe rok të argëtojë dëgjuesit e tyre gjatë gjithë ditës nuk ka rëndësi se ku ata janë. Ata kanë diçka për çdo lloj të dëgjuesve.
Sonica Fm adresa faqen zyrtare është www.sonicafmperu.com

Sonica Fm
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Peru : Sonica Fm ]