Radio Web Peru është një programe jo komerciale të ndryshme dhe muzikë bazuar 24 orë drejtimin radio stacioni në internet në pronësi dhe operohet me qëllim për të kënaqur dëgjuesit e tyre. Radio Web Peru përfshin ngjarjet e tyre lokale tanishme, ngjarje kulturore, Programet e krijuar në vend, muzikë nga artistët e tyre amtare dhe programet gjithashtu tjera arsimore radio lidhura. Radio Web Peru është një radio e madhe për njohuri kulturore dhe muzikore.
Radio Web Peru adresa faqen zyrtare është www.radiowebperu.com

Radio Web Peru
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Peru : Radio Web Peru ]