Radio Taky Peru dhe projektet e saj muzikore synon të promovojë muzikën dhe ritmet e muzikantëve të popullarizuara të Perusë, në aspekte të ndryshme të muzikës Radio Taky Peru mbulon pothuajse të gjitha zhanret kryesore e radio popullor për të ushqyer dëgjuesit e tyre. Radio Taky Peru mbulon një gamë të gjerë të zhanret muzikore dhe ajo është duke u bërë shumë popullor çdo ditë me programmings dhe zgjedhje të këngëve të tyre.

Radio Taky Peru adresa faqen zyrtare është www.radiotaki.hol.es

Radio gjithashtu Peru
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Peru : Radio gjithashtu Peru ]