Radio Peru është vendi për këngë ndërkombëtar të muzikës popullore. Në Radio Peru ka një shumë të muzikës në dispozicion për dëgjuesit e tyre. Muzika që është e këndshme për të dëgjuar dhe të angazhohen në të njëjtën kohë janë luajtur shumicën e kohës. Ato këngë të veçanta që janë trending në mbarë botën dhe dridhje tabelë lartë janë luajtur në stacionin.
Radio Peru adresa faqen zyrtare është www.radioperufm.com

Radio Peru
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Peru : Radio Peru ]