Radio La Primerisima është e vendosur në zemër të Perusë. Kjo është Peru stacion bazë në radio që është transmetimi 24 orë programe të bukura radio për popullin e Perusë. Zgjedhja Radio La Primerisima kryesor i muzikës është kryesisht ato të cilat janë këndoi nga këngëtarë lokale dhe muzikantë, si qëllimi i tyre është për të transmetuar dhe për të promovuar ato këngë të cilat janë thjesht peruan.
Radio La Primerisima adresa faqen zyrtare është www.radiolaprimerisima.pe

Radio La Primerisima
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Peru : Radio La Primerisima ]