Radio JR 88.7 FM është një popullor kanal radio hit bazuar në Arequipa, Peru. Radio JR luan lloje të ndryshme të zhanreve të muzikës si Alternative, Xhaz, Rock dhe spanjisht, dhe është shumë i vetëdijshëm për dëgjuesit’ kërkesa dhe zgjedhje. Getting reagime të mira audiencës së, ky kanal radio është duke u zhvilluar vazhdimisht playlists. Radio JR gjithashtu vepron programe të ndryshme informative që përfshin dëgjuesit’ pjesëmarrje. Radio JR 88.7 FM adresa website zyrtar është www.radiojrfm.com
Radio JR
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Peru : Radio JR ]