top logo
Radio Filarmonia, based on Lima, Peru, është një nga stacionet e muzikës popullore. Originally it is a Classical, Spanjisht kanal radio Talk luan rreth orën 24 orë live online. Radio Filarmonia also operates various musical programs constantly for the people of all ages. Përveç të gjitha këto programe, forca e tij është e dëgjuesit’ Pjesëmarrja dhe reagimet nëpër internet. Radio Filarmonia official website address is www.filarmonia.org
Radio Filarmonia
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Peru : Radio Filarmonia ]