Radio Estudio J është një lajm, sport dhe muzikë të bazuar në internet radio stacioni i Perusë e cila është transmetimi me shumë dëgjuesve të përditshme. Radio Estudio J ka qenë një emër i njohur në industrinë e radio e Perusë si ata e vë theksin e tyre në lloje të ndryshme të përdoruesve, ose dëgjues programeve centric e cila u jep atyre me përvojën më të mirë radio klasë.
Radio Estudio J adresa faqen zyrtare është www.estudiojjproducciones.com

Studimi Radio J
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Peru : Studimi Radio J ]