top logo
Radio Elite, bazuar në Huaral, Peru, është një nga stacionet e muzikës popullore. Fillimisht ajo është një muzikë dhe radio Folk lokale channel luan rreth kohës 24 orë live online. Radio Elite gjithashtu vepron programe të ndryshme muzikore vazhdimisht për njerëz të të gjitha moshave. Përveç të gjitha këto programe, forca e tij është e dëgjuesit’ Pjesëmarrja dhe reagimet nëpër internet. Radio Elite adresa faqen zyrtare është www.radioeliteperu.com
Radio Elite
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Peru : Radio Elite ]