Radio 88 Stereo is a hit live online broadcasting music channel based on San Isidro, Costa Rica. Radio 88 Stereo plays different range of music genres like Top 40/Pop. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave, ky kanal radio luan programe muzikore dhe tregon flisni 24 orë live online. Suksesi Ky kanal ishte nxitur kryesisht nga forca e programeve të tij drejtimin me Top 40 / Pop.
Radio 88 Stereo official website address is www.88stereo.com
Radio 88 Stereo
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Peru : Radio 88 Stereo ]