top logo
Pachamama Radio është një hit jetojnë kanal muzikë në internet transmetimit në bazë të Puno, Peru. Pachamama Radio luan gamë të ndryshme të muzikës, duke përfshirë programet kulturore dhe lajme. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave, ky kanal radio luan programe muzikore dhe tregon flisni 24 orë live online. Suksesi Ky kanal ishte nxitur kryesisht nga forca e programeve të tij drejtimin. Pachamama Radio adresa e internetit zyrtare është www.pachamamaradio.org
Pachamama Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Peru : Pachamama Radio ]