Frecuencia Primera is a hit live online broadcasting music channel based on Lima, Peru. Frecuencia Primera plays different range of music genres like Variety, Lajm, Më 40 / Pop. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave, ky kanal radio luan programe muzikore dhe tregon flisni 24 orë live online. This channel’s success was driven largely by the strength of its running programs with Variety, Lajm, Më 40 / Pop. Frecuencia Primera official website address is www.frecuenciaprimera.com
Frekuenca pari
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Peru : Frekuenca pari ]