Radio Ysapy u krijua për të siguruar me shërbimin e lajmeve kohë për komunitetin e tyre. Radio e saj ku ka një shumë gjëra të ndodhin dhe radio takon një vend të tillë e cila është e lidhur me kulturën dhe shoqërinë amerikane. Nuk janë aq shumë i radiove në dispozicion online në Paraguaj cila është e bazuar në lajme dhe Radio Ysapy është një prej tyre pak.
Radio Ysapy adresa faqen zyrtare është www.radioysapy.com.py

Radio Ysapy
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Paraguay : Radio Ysapy ]