Radio Caritas broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Radio Caritas broadcasts diverse local productions.

Radio Caritas website address is www.caritas.com.py

Radio Caritas
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Paraguay : Radio Caritas ]