top logo

Zemër 99.1 FM transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Zemër 99.1 FM broadcasters believe in providing Love music variety, so listeners can enjoy a vast catalogue of known and unknown Love music.

Zemër 99.1 FM adresa e internetit është www.hoy.com.py

Zemër 99.1 FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Paraguay : Zemër 99.1 FM ]