Super Rock Hits është themeluar në 1984 dhe transmetimet nga Panama City, Panama. Ky stacion radio luan muzikë rok 24 orë live online. Faqja zyrtare e Super Rock Hits është www.superhits94.wix.com
Super Rock Hits
Please wait radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Panama : Super Rock Hits ]