top logo
Stacioni Oman FM kryesisht Ora luajnë International, Vend, Shkëmb, Folk dhe shumë më tepër muzikë Varieteteve. Oman FM jetojnë transmetimin nga Akra, Ghana. Oman FM gjithashtu luajnë 24 orë lloj të ndryshme të zhanreve të muzikës.
Oman FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Oman : Oman FM ]

 

Popular Oman Radio:

Oman FM

Oman FM