top logo
HI FM 95.9 dëgjues do të thotë shumë, stacioni do të paraqesë veten si një dëgjues stacionit duhet të jetë i lumtur të. Ata ndërtojnë një unitet të madh midis dëgjuesit dhe veten e tyre në mënyrë që ata mund të kenë një komunikim të mirë mes tyre dhe dëgjuesit e tyre e cila do të rezultojë në një argëtim më stacioni pasur radio. HI FM 95.9 has become a very popular radio station of Oman in a very short matter of time with ther friendly approach towards their listeners.
HI FM 95.9 Adresa zyrtare e internetit është www.hifmradio.com
HI FM 95.9
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Oman : HI FM 95.9 ]

 

Popular Oman Radio:

Oman FM

Oman FM