top logo

Oldies karakteristikat Paradise muzikë nga periudha Rock'n'Roll përmes 1960 dhe 1970 dhe në në fillim të viteve 1980.
Çfarë na bën të ndryshme është se biblioteka jonë muzika është një nga më të mëdha bibliotekat radio muzikë të planetit! Oldies Paradise has pretty much every US and UK Top 40 hit të vetme nga '60s në fillim' 80s e hershme. Përveç kësaj, Oldies Paradise plays the majority of them at some point consistently.
Përzierje të qëndrueshme është objektivi ynë. Oldies Paradise attempt to pivot our play-rundown to the most extreme and to keep away from reiteration wherever Oldies Paradise can. Oldies Paradise accepts that despite the fact that you positively need to hear the enormous hits, një numër i madh prej jush përdorin web radio si një antitoksinë me tepricë të lartë të radios fizike.

Si pasojë, ne përpiqemi për t'ju sjellë “diamante neglizhohet” dhe “klasike humbur”.

Oldies Parajsa adresa faqen zyrtare është www.oldiesparadise.com

Oldies Parajsa
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ UK : Oldies Parajsa ]