Radio Revolt is the Student radio in Trondheim, Norway. It affectation 55 hours every week on 100 dhe 106,2 FM, dhe 24 hours per day on the web. It utilizes around 80 understudies on a deliberate premise. The radio is a piece of the Student Society in Trondheim, and is so a piece of the running of the house

Radio Revolt website address is radiorevolt.no

Radio Revolt
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Norway : Radio Revolt ]