top logo

Radio HALLINGDAL është në thelb një radio me programe të bazuara sportive. Lloje të ndryshme të ngjarjeve sportive dhe më shumë janë të mbuluara nga mbulimi sportive tyre. Vizioni i tyre është që të sigurojë dëgjuesit e tyre me lajme më të mira në sport klasës bazë. Radio HALLINGDAL do të organizojmë tregon jetojnë flasim në sport dhe çështje të tjera.
Radio HALLINGDAL adresa faqen zyrtare është www.radiohallingdal.no

Radio HALLINGDAL
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Norway : Radio HALLINGDAL ]