P5 Stavanger stacion kryesisht luajnë kohë pop godet muzikë lajm etj. P5 Stavanger jetojnë transmetimin nga Norvegjia. P5 Stavanger gjithashtu luajnë 24 orë lloj të ndryshme të zhanreve të muzikës. Mendje jetojnë Match P5 Stavanger, mysafirët e futbollit, analitike s, komente dhe lajme. P5 Stavanger së bashku me muzikë të mirë. P5 Stavanger adresa faqen zyrtare është www.p5.no
P5 Stavanger
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Norway : P5 Stavanger ]