top logo

NRK P1 Buskerud broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, NRK P1 Buskerud broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

NRK P1 Buskerud website address is radio.nrk.no

NRK P1 Buskerud
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Norway : NRK P1 Buskerud ]