Metro Trondheim is a hit live online broadcasting music channel based on Norway. Metro Trondheim plays different range of music genres like Contemporary. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave ky kanal radio luan programe muzikore dhe tregon flisni 24 orë live online. This channel success was driven largely by the strength of its running programs with Contemporary. Metro Trondheim is also available across Norway.
Metro Trondheim official website address is www.radiometro.no/trondheim
Metro Trondheim
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Norway : Metro Trondheim ]