Cover Volda, Orsta, Hareid, Heroy, Ulstein, Sande and Vannylven. Concession as a public radio to send 240 minute local fabrics in the period 06-18. Bygderadio Vest broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo.

Bygderadio Vest website address is bygderadiovest.no

Bygderadio Vest
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Norway : Bygderadio Vest ]