Ne FM Abuja u krijua mbi bazën e dhënë popullit nigerian një platformë e madhe për të kontribuar në programet sociale, ekonomike dhe politike të zhvillimit që lidhen që është aktualisht ngarje përmes vendit. Ne FM Abuja përpiqet për të sjellë të gjithë mesazhin e tyre përmes bisedës së tyre kryesor tregon gjithë ditën e gjatë.
Ne FM Abuja adresa faqen zyrtare është www.wefmng.com

Ne FM Abuja
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Nigeria : Ne FM Abuja ]