Ndjenjë FM Benin, e cila është radio që ofron mbulim radio shumë të gjithë vendin, edhe krenohet në krye të shërbimeve varg në drejtim të pajisjeve të transmetimit, teknika dhe një përzierje ekzotike e burrave dhe grave krijuese të talentuar dhe të rinj dhe çuditërisht të cilët janë të shtyrë nga besimi shkëlqyer dhe absolut në radio botën e korporatave.
Vibes FM Benin official website address is www.vibesfm.com.ng
Ndjenjë FM Benin
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Nigeria : Ndjenjë FM Benin ]