Splash Fm 105.5 është stacioni më i dëgjuar radio online në rajon në jugperëndim të Nigerisë. Ishte nisur fillimisht me synimin për të sjellë programe gjithnjë e më shumë dhe përmbajtje të mirë për dëgjuesit dhe komunitetet e Nigerisë. Ata kanë për qëllim përmbushjen e përgjegjësive të mëdha të transmetimit, argëtuese dhe ndriçimi publik.
Splash Fm 105.5 Adresa zyrtare e internetit është www.splashfm1055.com

Splash Fm 105.5
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Nigeria : Splash Fm 105.5 ]