top logo
Royal FM është një stacion radio popullor në Ilorin, Nigeria. Ajo luan lloje të ndryshme të zhanreve të muzikës si Hits më të fundit. Ajo gjithashtu ofron Komunitetit, Argëtuese dhe informuese programe. Ajo është projektuar kryesisht për brezin e ri dhe programe të inkurajuar përmbajtjen lokale dhe të nisë yjet indigjene në qendër të vëmendjes ndërkombëtare.
Royal FM adresa faqen zyrtare është www.royalfm.net
Royal FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Nigeria : Royal FM ]