Radio Global NG është një relativisht shumë udhëheqës dhe një rritje të shpejtë stacionit internet radio në Afrikën transmetim nga zemra e Lagos, Nigeria, Afrikën Perëndimore. Radio Global NG dekoron programet e tyre me paraqitjen e pasur, muzika e bukur dhe deri në datën trending playlists bazuar në muzikën nigerian.
Radio Global NG adresa faqen zyrtare është www.radioglobalng.com

Radio Global Shqip
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Nigeria : Radio Global Shqip ]