Octave FM is a hit live online broadcasting music channel based on Lagos, Nigeria. Octave FM plays different range of music genres like African, Alternativë, DJ music. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave, ky kanal radio luan programe muzikore dhe tregon flisni 24 orë live online. This channel’s success was driven largely by the strength of its running programs with talk shows and entertainment. Octave FM official website address is www.octavefm.com
Oktavë FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Nigeria : Oktavë FM ]