Enterprise Radio broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Enterprise Radio broadcasts diverse local productions. Their productions and information based programs contains such as Business, Diskutim, Argëtim. Ata janë duke punuar si një urë në mes dëgjuesve dhe muzikë.

Enterprise Radio official website address is enterpriseradiong.com

Enterprise Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Nigeria : Enterprise Radio ]