top logo

welcome all of you to the house of entertainment that has been designed to give you the best radio experience no matter wheather you are living in Nicaragua or anywhere else in the world. With songs from the popular music artists of Nicaragua and from the whole world Radio Unica 105.5 është gati për të marrë ju në një botë muzikore ku ju jeni gonna të vijnë përsëri dhe përsëri.

Radio Unica 105.5 Adresa e internetit është radiounica.mex.tl

Radio Unica 105.5
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Nicaragua : Radio Unica 105.5 ]