top logo

Programet e pop dhe Talk show bazuar radios janë dy stil kryesor i programmings e Radio La Primerisima 91.7. Radio do të sigurojë dëgjuesit e tyre me muzikor pop klasë udhëheqëse tregon të jetë një radio ku dëgjuesit do të vijë përsëri dhe përsëri për muzikën e tyre dhe për shfaqjet e tyre interaktive flasin.
Radio La Primerisima 91.7 Adresa zyrtare e internetit është www.radiolaprimerisima.com

Radio La Primerisima 91.7
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Nicaragua : Radio La Primerisima 91.7 ]