Radio Samoa dëgjues do të thotë shumë, stacioni do të paraqesë veten si një dëgjues stacionit duhet të jetë i lumtur të. Ata ndërtojnë një unitet të madh midis dëgjuesit dhe veten e tyre në mënyrë që ata mund të kenë një komunikim të mirë mes tyre dhe dëgjuesit e tyre e cila do të rezultojë në një argëtim më stacioni pasur radio. Radio Samoa është bërë një stacion shumë të popullarizuara radio e Zelandës së Re në një çështje shumë të shkurtër kohe me qasjen e tyre miqësore ndaj dëgjuesit e tyre.
Radio Samoa adresa faqen zyrtare është www.radiosamoa.co.nz
Radio Samoa
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ New Zealand : Radio Samoa ]