Porti FM para së gjithash i njohur për përmbajtjen preferuar muzikë dhe lajme bazë lokale për dëgjuesit e tyre më të madhe të kohës së ditës. Ky radio është i njohur për programet e tyre të klasës drejtuese radio në përmbajtjen lokale për dëgjuesit e radios lokale. Me të portit detar FM është e mundur për dëgjuesit e tyre për të marrë në kontakt me të rejat e botës.
Detar FM adresa faqen zyrtare është www.seaportfm.nl

Detar FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Netherlands : Detar FM ]