Radio Tamara është një radio popullor i Amsterdamit. Stacioni është operuar në gjuhën holandeze në mënyrë që të ketë një ndërveprim cilësor mes tyre dhe dëgjuesit e tyre. Kjo ndihmon për të mbajtur lidhjen me dëgjuesit e tyre dhe në këtë mënyrë bëhet më e lehtë për ta për të dekoroj playlists e tyre në përputhje me nevojën e dëgjuesve të tyre.
Radio Tamara adresa faqen zyrtare është www.radiotamara.com
Radio Tamara
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Netherlands : Radio Tamara ]