top logo

Në mënyrë ideale, stacioni radio me lajme të përditshme, informacionit dhe muzikë për Achterhoek. Ideal është gjithashtu në dispozicion nëpërmjet IdeaalTV dhe gjithashtu shumë aktive në adresa zyrtare e internetit është www.ideaal.org

Radio Ideal
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Netherlands : Radio Ideal ]