Radio Amerika Rotterdam luan të gjitha me gjelbërim të përjetshëm këngët e këngëtarëve të njohura nga e gjithë bota. Kjo është radio që kujdeset për dëgjuesit e tyre të cilët janë të dua e Oldies muzikë dhe me Radio amerika Roterdam këngët më popullore me gjelbërim të përjetshëm merr tifozët e tyre brohorisnin dhe i bën ata pak nostalgjik.
Radio Amerika adresa Rotterdam zyrtare e internetit është www.radioamerika.com

Radio Amerika Rotterdam
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Netherlands : Radio Amerika Rotterdam ]