Radio 80 Nl transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo.

Radio 80 Nl adresa zyrtare e internetit është www.rtv80.nl

Radio 80 Nl
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Netherlands : Radio 80 Nl ]