Omroep IJsselmond FM është një prej stacionit më të famshme në internet radio në Holandë. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave ky kanal radio luan programe muzikore, Lajme dhe flasin tregon 24 orë live online. Qëndro lidheni në Omroep IJsselmond FM. Është burim i argëtimit tuaj përfundimtar.
Omroep IJsselmond FM adresa faqen zyrtare është www.rtvijsselmond.nl/nl
Transmetimeve IJsselmond FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Netherlands : Transmetimeve IJsselmond FM ]