OJF Radio 6 Shpirt & Jazz Zwarte Lijst broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. OJF Radio 6 Shpirt & Jazz Zwarte Lijst broadcasters believe in providing real music variety, so listeners can enjoy a vast catalogue of known and unknown jazz and soul music.

OJF Radio 6 Shpirt & Jazz Zwarte Lijst website address is www.radio6.nl

OJF Radio 6 Shpirt & Jazz Zwarte Lijst
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Netherlands : OJF Radio 6 Shpirt & Jazz Zwarte Lijst ]