top logo
Kinder Radio is a live online native radio in Netherlands. Kinder Radio broadcast 24 orë program të jetojnë në internet. Kinder Radio vision is to represent Netherlands culture globally, kompania i synimeve të dhënësit dëgjuesit të cilët flasin amtare dhe të jetojnë si brenda dhe jashte vendit. they broadcast live test transmission started from 2001 and officially launched at 2007. Only countries content are transmitting through this station so far. They are committed to promote own Culture, Muzikë, Lajm, Trashëgim, Turizëm dhe shumë më tepër me stacionin e tyre.
Kinder Radio official website address is www.kinderradio.fm
Kinder Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Netherlands : Kinder Radio ]