Fruzitime FM është një radio shumë e awesome për të shijuar përmbajtjen muzikore Netherlands. Holanda ka një industri muzikore dhe shumë të mëdha muzikantë të talentuar edhe atje. Disa prej këngëtarëve të tyre janë të njohura në të gjithë botën për kontributin e tyre të madhe muzikore dhe Fruzitime FM luan më të mirë të muzikës lokale.
Fruzitime FM adresa faqen zyrtare është www.fruzitime.com

Fruzitime FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Netherlands : Fruzitime FM ]