Voz di Bonaire broadcasts both Riscado, Netherlands Antilles dhe muzikë ndërkombëtar që ndryshon shumë nga zhanër në zhanër. Edhe pse zhanër i tyre kryesor i zgjedhjes është Varieteteve, Bota Talk, Adult Bashkëkohore, Local Music Voz di Bonaire main vision is to play what their listeners will listen or if saying the other way what their listeners would like to listen.

Voz di Bonaire website address is www.vozdibonaire.com

Voz di Bonaire
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Netherlands Antilles : Voz di Bonaire ]